Yeni Bir Şan Eğitmeni ile Çalışmak

Yeni Bir Şan Eğitmeni ile Çalışmak

İlk defa bir eğitmenle çalışmaya başlamak bazılarımız için kolay gelmeyebilir. Belki ilk defa ses eğitimine başlıyor olabilirsiniz , ses eğitiminize ara vermiş olabilirsiniz  ya da çalışmakta olduğunuz  eğitmeninizle istikrarlı bir gelişim sağlayamamış olabilirsiniz. Eğitmeniniz sizi getirebileceği noktaya getirmiştir  ancak siz devam etmek ve daha ileri teknik ve deneyime sahip bir eğitmene ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

Sebepleriniz ne olursa olsun, öncelikle yeni eğitmen arayışında esnek ve açık görüşlü olmak çok önemlidir. Yeni teknik yaklaşımlar  ve  stil  ile  çalışmaya başlayacaksınız. Bu nedenle pozitif olun ve bunun size yeni bir şeyler verebileceği konusunda açık olun.

Başlangıçta kendinizi içe kapanık ve garip hissedebilirsiniz, bu çok normal. Daha önceden deneyimli olsanız bile, yeni egzersizlere, yeni yaklaşımlara alışmanız için biraz zaman gerekebilir. Ancak kısa  sürede yeni eğitmeninize ve yeni egzersizlere alışacaksınız. Psikolojik iletişimin önemli olduğu bu tür sanatsal çalışmalarda, tanışıklık , alışkanlık, rahatlık ve empatik iletişim çok kritik bir değer taşır.

İlk kez derse başlayacaklar için ne kadar gerginlik sebebi ise, gerçekten yeniden derse başlayacak şarkıcı adayları için de yeniden başlangıçta olmak zorlayıcı olabilir. Değişimden rahatsız olmak doğaldır.

Bu zaman sonunda yine de kötü bir uyum olduğuna dair gerçek sebepler bulursanız en azından yeteri kadar süre tanımış olduğunuzu bilir ve yeni bir ses eğitmeni arayışına geçersiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir